MOM BEAUTY CORNER

Spring Sale Sephora My Best Bits

Zdravím Vás milé čtenářky i čtenáři,
ještě dnes a zítra probíhá v Sephoře krásná sleva 40% na produkty v sekci Jarní nabídka. Já osobně do Sephory chodím moc ráda, líbí se mi jejich široká nabídka a hlavně, že mám všechny svoje oblíbence na jednom místě. Ale o těch až příště.

Dneska jsem pro Vás vybrala top produkty, které používám často, některé dokonce denně a díky takové slevě se rozhodně vyplatí je nakoupit právě teď.

SKINCARE

Péče o pleť je pro mě naprostou nutností a jsou produkty, ke kterým se opakovaně vracím a nebo naopak se jim vyhýbám. Moje pleť je totiž citlivá a sušší, všechno s alkoholem nebo matující, v mé koupelně tedy nemá místo.
Ale minulý rok jsem trochu experimentovala a objevila jsem pár věcí, které bych si prvně nekoupila, protože nejsou přímo určené na můj typ pleti, přesto mi sedly a ráda je používám.

SEPHORA COLLECTION Clean Skin Gel
Čisticí Gel Na Obličej

Čistící gel na obličej, který jemně odstraní make-up, čistí, tónuje a zjemňuje pokožku. Nevysušuje, což je pro mě priorita číslo jedna, jemně voní a pleť je po něm jemná. Za tu cenu je to opravdu povedený produkt a rozhodně se k němu zase ráda vrátím.

CLINIQUE- Clarifying Lotion 1.0
Čistící tonikum pro suchou a velmi suchou pleť

Clinique Clarifying Lotion, konkrétně tedy 1.0 je mojí stálicí už několik let. Je vhodné pro suchou až velmi suchou pleť, odstraňuje nečistoty, odumřelé buňky a přebytečný kožní maz a krásně osvěžuje. Pár týdnů jsem ho nepoužila a hned to bylo na pleti vidět. Byla zašedlá a unavená, póry byly zvětšené, no zkrátka a dobře, neřekla bych vůbec, jak moc důležité pro mě tohle tonikum někdy bude.

  • Čistí a osvěžuje
  • Nedráždí suchou a citlivou pleť
  • Jemně odstraňuje odumřelé buňky
  • Póry jsou viditelně menší
  • Doplňuje 3-krokový systém od Clinique

MÍNUS: Jediné mínus, které mě napadá je balení. Pumpička by výrazně usnadnila aplikaci a produktu bych určitě spotřebovala méně;
KOUPÍTE TADY: https://www.sephora.cz/p/clarifying-lotion-1.0—cistici-emulze-P2730027.html#product-info

ESTEE LAUDER- Daywear denní, hydratační péče

Tento krém je mým absolutním favoritem už dva roky. Používám klasický a přes zimu nebo když moje pleť potřebuje něco extra, pak variantu pro suchou pleť. Naprosto miluju texturu, která je jemná a hladká a vůni, okurkovou a osvěžující. Jestli bych Vám měla doporučit jeden jediný produkt právě od EL, byl by to tento krém. Sedne totiž všem a pokud máte mastnější pleť určitě uvítáte i OIL FREE verzi.

  • Exkluzivní složení s antioxidačními účinky bojuje proti poškození způsobeným volnými radikály
  • Pleť je jemná a hydratovaná
  • Svěží okurková vůně
  • Odstraňuje známky únavy a dehydratace
  • Působí proti prvním známkám stárnutí

MÍNUS: Krém sice chrání pleť před slunečními paprsky, bohužel však má jen SPF 15, proto je vhodné použít ještě další SPF ochranu.
KOUPÍTE TADY: https://www.sephora.cz/p/daywear—denni-hydratacni-krem-P364011.html#product-info

CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Cream

Tohle je naprosto ideální krém pro každého, kdo potřebuje hydratovat. Jemné složení nedráždí citlivou pleť a občas si ho dávám v silnější vrstvě jako masku, kterou pak následně do pleti zapracuji. Miluju na něm jeho neutrální vůni, skoro bych až řekla „nevůni“, čímž je právě ideální pro všechny majitelky citlivé pleti.

MAKE-UP

Nejsem žádný make-up guru a moje kosmetická taštička ukrývá jen opravdu oblíbené produkty po kterých sahám denně. Proto Vás asi nepřekvapí, že tato kategorie bude poměrně strohá 🙂 Ale za to jsou to produkty, které mám ráda a můžu s klidným srdcem doporučit každému. I někomu, kdo vlastní jen pár produktů, jako já.

SEPHORA COLLECTION Pocket Palette
Paletka Očních Stínů Warm Brown

Tahle paletka plná neurálních a teplejších odstínů se opravdu vyplatí. Nalíčíte se s ní na den i na večer, stíny se krásně roztírají a zvládne to i začátečník, jako já. Můžete si vybrat jemnější líčení až po dramatičtější. Díky pigmentaci, která je tak akorát pro začátečnickou ruku, to hravě zvládnete. Balení je lehounké a ideální na cesty. Tahle paletka se mnou cestovala minulý rok z Dominikánské Republiky až do Paříže a byla jediná, kterou jsem si sebou vezla.

ESTEÉ LAUDER Revitalizing SupremeCC
Krém S Omlazujícím Účinkem SPF 10

Mnohem častěji sahám po CC krémech než po klasickém make-upu. Je to mimo jiné dáno i tím, že pracuji z domu, takže silnější krytí ani nepotřebuji. Ale v CC krémech jsem dost vybíravá a ne každý mi sedne. Jednak proto, že patřím mezi světlé typy a většina CC krémů sice slibuje přirozené tónování a přizpůsobení se pleti, ale všechny moc dobře víme, že to vždycky není pravda. Často je pro mě i nejsvětlejší odstín tmavý a do oranžova.
Tento CC krém od Esteé lauder mi překvapivě sedne a používám ho celoročně. Pleť jemně tónuje a dodává ji lesk a jas a zároveň ji hydratuje a chrání před stárnutím. Za mě veliký oblíbenec.

LANCÔME Lash Idôle

 Lancôme řasenky prostě umí. Ať už si vyberete voděodolnou, extra prodlužující nebo pro objem, nikdy nešlápnete vedle. Několik let u mě vedou na prvním místě a i když ráda zkouším nové typy řasenek, vždy se k  Lancôme pokorně vracím.
Tato konkrétně Volume Effect Curved Lashes nabízí přirozenější objem, neopadává pod oči a snesete ji i pokud máte citlivější oči.

SEPHORA COLLECTION

Růženínový Váleček na obličej je teď hodně trendy a najdete ho snad všude v několika provedeních i barvách. Já se přiznám, že s ním nemám žádnou zkušenost a doma ho nemám, ale všimla jsem si, že je nyní za krásnou cenu a možná jste o něm někdo dlouho uvažoval, takže ho sem přidávám také. Pokud s ním máte už zkušenosti, napište mi prosím jaké a klidně i nějaké tipy k němu, ráda ho vyzkouším.

BLACK OPIUM Neon

Vůně jsou pro mě velmi specifickou záležitostí, takže doporučovat je někomu je vždy složité. Já navíc tíhnu spíše k jemnějším, květinovým vůním, které mě nijak neiritují a neomezují. Často mě právě z vůní bolí hlava, takže v mé parfémové sbírce určitě nenajdete žádné těžké vůně, s příměsí vanilky nebo Unisex.
Přesto mě ale zrovna tato vůně od Black Opium něčím zaujala a mám ji doma v menším balení. Hodí se perfektně spíše na večer nebo pokud jste dost odvážné, klidně i na den 🙂

Tak to byl takový můj výběr oblíbenců, které jsou nyní ve výhodné akci a pokud jste o některém z nich uvažovali už dlouho, možná je teď čas ho vyzkoušet.

Napište mi také, jestli se Vám takový formát líbí a jestli je mám připravovat třeba častěji. I s jinými produkty z Beauty nebo Fashion sekce.
A také by mě zajímalo, co jste koupili Vy v Jarní akci u Sephory nebo nad čím jste uvažovali?

Krásný den a zase příště,

Monika xoxo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About Author

Monika <3 máma pěti úžasných a tvrdohlavých bytostí, snílek i realista :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *