HOUSEWIFE GUIDE

Im dreaming in….November

Listopad už je téměř ve své půlce a já se občas přistihnu, že se zasním jen tak. A napadlo mě, že bych se o to mohla s Vámi podělit. A o čem vlastně sním? Například o procházce Paříží, která je prý při západu slunce zalitá nádhernou, něžnou,růžovou barvou nebo o kabelce se zlatou mašlí jemně vrytou do zapínání.

Jsou to takové bláznivé věci, řeknete si, bez toho můžu žít, jsou důležitější věci. Ano, určitě jsou, ale tyhle malé sny se mohou jednou splnit a o čem by vlastně život měl být, než o plnění snů? Těch nejbláznivějších, nejkrásnějších a nejrůžovějších ze všech.
Dnešní článek bude celý takový, o snech a věcech, které se mi jen tak honí občas hlavou, když popíjím svůj oblíbený zázvorový čaj, zachumlaná do nové, úžasné měkké deky a dívám se z okna. Mám tu také někde mezi Vámi milovníky čaje? Zejména toho zázvorového? Já se Vám přiznám, že každý podzim a zimu je mou malou závislostí. Ale protože je neškodný a tolik prospěšný, tak mu to i promíjím ?

Tak se se mnou ponořte do snění a „Snového Listopadu“ a třeba Vás něco inspiruje nejen ke snění, ale i realizaci.

Úchvatná, vonná svíčka z nové kolekce The Rituals of Tsuru je prostě splněný sen. Luxusní zlatá sklenice plná vánoční vůně s přísadou zlata. Och ano prosím!
Perličkové náušnice Swarovski ve Grace Kelly. Která ženská duše by odolala?
Ano, jsou růžové, ale tak neskutečně roztomilé, že jim to snad prominete. Kožené botky UGG s měkoučkou podšívkou nejsou jen boty na dívání. Zahřejí a ještě jsou chic!
A ta saténová mašlička vzadu? Už jenom kvůli ní, tyhle krásné botky UGG mají místo v mých snech.
Listopad je takovou první vlajkovou lodí pro povinné chumlání se něčeho měkkého a příjemného. Nádherný copánkový vzor, balónové rukávy a tak měkká příze…a už Vám nic nezabrání zvolat „Tak podzime, vítej!“
A čím jiným zakončit „Snový Listopad“ než knihou, která je plná drama i romantiky a vypráví o krásné Pařížance. A umíte si představit romantičtější místo na světě, než právě Paříž?

Tak to je můj „Snový Listopad“, který mě zavádí na krásná místa s krásnými věcmi i když je venku tak pošmourno, jako dnes.
A o čem sníte Vy?

Příští měsíc u dalšího snění naviděnou!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About Author

Monika <3 máma pěti úžasných a tvrdohlavých bytostí, snílek i realista :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *