HOME WITH LOVE

FERM Living Skandinávský desing a šarm

Pokud jste interierový nadšenec jako já, Vaše srdce nad dnešním článkem zaplesá. Na http://www.bellarose.cz probíhá do neděle 20.6. sleva 20% na luxusní, designové poklady skandináské značky ferm Living. Tato ikona skandinávského designu, v sobě spojuje nekonečný zápal pro design, tradiční řemesla a estetiku A já jsem si pro Vás připravila pár tipů, které mě zaujaly.
Kousky ferm LIVING, to je tradiční skandinávský design, šarm 50. let a grafické prvky, použití kvalitních materiálů s minimálním dopadem na životní prostředí už je pouze třešničkou na dortu. 
Sortiment ferm LIVING je tak široký, že v něm najdete tapety, nástěnné samolepky, bytové a kuchyňské doplňky, textil i drobnosti pro děti. Přeneste se do Skandinávie s doplňky této minimalistické a elegantní značky.

Ikonický keramický květináč Shell Pot Off White ve tvaru lastury, bude ve vašem interiéru dominantním prvkem
https://www.bellarose.cz/dekorace/keramicky-obal-na-kvetinac-shell-pot-off-white/
Co může volat víc léto, než houpací síť Path Hammock Sand ? Její bohaté třásně různých délek, které jí dodávají příjemný boho nádech a atmosféru dalekého exotického ostrova. Už cítíte slaný vzduch?
https://www.bellarose.cz/dekorace/houpaci-sit-path-hammock-sand/
Na první pohled asymetrický potisk, na druhý Vás tento měkoučký polštář Mirage  uchvátí tak, že se ho nebudete chtít vzdát.
https://www.bellarose.cz/dekorace/polstar-s-vyplni-mirage-50x50cm/
Zahnat žízeň v létě jde i stylově. Do této karafy Ripple 900 ml s jemnými vroubky bude skvěle vypadat citronáda, vinný střik nebo jen voda s mátou.
https://www.bellarose.cz/dekorace/sklenena-karafa-ripple-900-ml/
Není tác jako tác. Tento mosazný Basho Brass Oval je krásný sám o sobě, můžete ho však ještě svými dozdobit oblíbenými šperky. Slušet mu bude všechno.
https://www.bellarose.cz/dekorace/kovovy-tac-basho-brass-oval/
Masivní mosaz černé barvy, dělá z tohoto Svícnu na dvě svíčky Arch Black elegantního karasavce, který na sebe právem upoutá pozornost.
https://www.bellarose.cz/dekorace/designovy-mosazny-svicen-na-dve-svicky-arch-black/
Ručně tkaný i obarvený. Výrazný, ale ne příliš. Tento vlněný koberec Borders Kelim Rug je ideální kamkoliv. Do ložnice, obývacího pokoje nebo pověsit na zeď.
https://www.bellarose.cz/dekorace/vlneny-koberec-borders-kelim-rug-140-x-200-cm/
Tácků není nikdy dost. Opravdu a těch kvalitních, jako je tento mramorový Plant Box Beige už vůbec ne. Slušet mu bude prakticky cokoliv.
https://www.bellarose.cz/dekorace/mramorovy-tac-na-plant-box-beige/
Na první pohled pletený, ale nenechte se zmást! Tento fešák koš Off White Small je vyrobený z keramiky a pokrytý glazurou pro patřičnou eleganci. A že mu to sluší.
https://www.bellarose.cz/dekorace/keramicky-kos-off-white-small/#

Tak který z pokladů této značky už má místo ve Vašem košíku? Celou kolekci naleznete na https://www.bellarose.cz/vyrobce/ferm-living/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About Author

Monika <3 máma pěti úžasných a tvrdohlavých bytostí, snílek i realista :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *